zvěřinový burger

Suroviny:

  • zvěřinový burger
  • od MASO22 je již polotovar burgeru připraven
  •  cibule
  • rajče 
  • ledový salát
  • restovaná (předsmažená) cibule
  • burger bulka velká (průměr 11 cm)

    • ALTERNATIVA PRO GURMÁNY 
    • (koupíte u nás v MASO22)
  • - BBQ švestková omáčka s habanero od pana Kosiny z Nové Paky (jemně pálivé)
  • - cibulové chutnej karamelizované od pana Kosiny z Nové Paky (pálivé, nevhodné pro děti)
  • - sweet onion chutney od MyChilli (středně pálivé, nevhodné pro děti)
  • - kouřová omáčka BBQ s morugou od pana Kosiny z Nové Paky (extra pálivé, nevhodné pro děti)

Postup:

Na pánvi nebo na grilu NASUCHO maličko opečete burger bulku (pouze vnitřní stranu obou půlek). Opečenou stranu spodní  burger bulky alternativně potřete jednou z doporučených omáček pro gurmány. Posypte restovanou cibulkou. Na pánvi nebo na grilu mezitím opečte zvěřinový burger od MASO22 - je to polotovar ze zvěřiny, je lépe burger opravdu dobře propéct. Propečený burger položte na spodní burger bulku. Na burger položte list ledového salátu, plátek rajčete a plátek čerstvé cibule. Překlopte horní polovinou burger bulky a máte hotovo. 

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv MASO22.CZ